Educatie


 

Opening overzicht - Gosia Lubbers

 

( Foto: Opening BeeldCollectief WestBrabant )                             Fotografie: Gosia Lubbers

 

Fotografie is er voor iedereen.

Om te maken, om anderen te laten genieten.

 

Daarom een nieuwe opleidingsvorm bij het Beeld Collectief West Brabant, dat haar onderdak heeft gevonden aan de Markt 7 in Roosendaal. Lekker centraal in West Brabant, dus voor iedereen bereikbaar. Bovendien voor ieders portemonnee.

Extra aanschaf hoef je er niet voor te doen. Je werkt, naast het (studio) materiaal van Het Collectief, met je eigen camera. Dat kan een standaard cameraatje zijn, je spiegelreflex of je mobieltje.

De school vormt de basis, maar daarnaast samen op pad, het veld in. Zich richtend op het onderwerp dat je het meest aan het hart gaat. De techniek leer je onderweg, al doende. Eenmaal gedaan, is nooit vergeten…

Alles is mogelijk. Ligt de de voorkeur van de één bij portretfotografie, of sociale fotografie, journalistiek of natuur, de ander prutst liever geduldig met zijn macrolens bij een iel vlindertje op een pielerig bloempje. Of legt juist liever sport op boeiende wijze vast. Voor modellen in spé wachten ook de mogelijkheden om ervaring op te doen. Bij Het Collectief kun je proeven, en uiteindelijk je keuzes maken.

Daar je opleiding op jouw persoon is gericht, ontwikkel je snel, en wordt de materie je als vanzelfsprekend eigen. Het aantal blokken dat je wilt volgen, bepaal je zelf.

De workshops zijn er voor jong tot oud, ook minder validen. Ook zij leren ondanks hun beperkingen te genieten van het bezig zijn met de camera.

Op simpele en onderhoudende wijze wordt de interesse ontwikkeld tot een passie, een extraatje in het leven.

Voor iedereen kan fotografie zó mooi zijn…

 

De lesavonden zijn op maandagavonden ( Groep 1 ) en dinsdagavonden ( Groep 2 ).

Ook is er een Urban Collectief dat in onderling overleg samenkomt en op pad gaat.

Wil je meer weten..?

Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos. Je hoeft dus niet te aarzelen. We praten over jouw fotografie, over onze werkwijze, en je kunt een kijkje nemen in onze ruimte.

Pak je kans om je op plezierige wijze snel te ontplooien.

 

 

Bovendien is het  mogelijk gastlessen te geven aan basis- en middelbare scholen, of je kiest voor de individuele workshops waarin je door een één op één begeleiding plezierig jezelf ontwikkelen kunt..!

Informatie:

 

 

Copyright © Aad Meijer - Gerealiseerd door Christian Traets Fotografie
Spring naar werkbalk